Vi är proffs på att renovera badrum med lokala plattsättare

Om oss

Plattsätteriet Sverige AB

Vi på Plattsätteriet är erfarna plattsättare med mycket erfarenhet av bygg- och renoveringsprojekt i våtrumsmiljö. Med intresse för design och kvalitetsmaterial brinner vi för att skapa badrum med känsla efter våra kunders önskemål. Vi hjälper både privatpersoner och företag främst med plattsättning och badrumsrenovering men också andra bygg- och renoveringsprojekt. Plattsätteriet är ett litet företag i Uppsala med stor fokus på kunden. För oss är det viktigt med tydlig kommunikation gentemot kunden och vi erbjuder alltid bra service och håller det vi lovar.

Trots att vi är ett mindre företag är inget jobb för litet eller stort för oss. Vid behov samarbetar vi med andra seriösa hantverkare som likt oss har många års erfarenhet i byggbranschen. Vi utför allt från mindre renoveringar till totalentreprenad där vi sköter allt från projektledning till slutbesiktning för större projekt. Vi är självklart behöriga plattsättare med våtrumscertifikat och är medlemmar i branschföreningen Byggkeramikrådet. Det är viktigt för oss att de arbeten vi gör håller över tid, därför använder vi kvalitetsmaterial från ledande leverantörer och utför alla arbeten noggrant. För att du som kund ska känna dig trygg att anlita oss har vi erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar, ID06, god ekonomi med kreditvärdering samt F-Skattesedel.

Vi finns tillgängliga för dig som behöver hjälp med badrumsrenovering eller plattsättning i Uppsala med omnejd. Kontakta oss om du har frågor om oss, våra tjänster eller vill begära offert.

Vi på Plattsätteriet Sverige AB

Oskar Månsson
Plattsättare
Uppsala

Sebastian Rönnberg
Plattsättare
Uppsala

Vanliga frågor om plattsättning

Här nedan besvarar vi några av de vanligaste frågorna våra kunder ställer till oss. Har du någon annan fråga om oss eller våra tjänster är du varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Vad kostar plattsättning per kvm?

Priset för plattsättning varierar beroende på vilket underarbete som krävs samt vilket material du som kund väljer på ditt kakel, klinker eller natursten. Lämna en offertförfrågan eller kontakta oss så berättar vi mer!

Vad är våtrumscertifikat?

Plattsättare med våtrumdbehörighet har rätt att utfärda ett kvalitetsdokument som visar att ett våtrum är byggt på korrekt, fackmässigt sätt. Vissa försäkringsbolag kräver att badrumsrenoveringar utförs av våtrumscertifierade hantverkare för att försäkringen ska gälla vid en eventuell vattenläcka eller fuktskada i framtiden.

Kan jag nyttja ROT-avdrag vid plattsättning?

Ja, som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer om ROT-avdrag och vilka tjänster det gäller på Skatteverkets hemsida.

Hur lång tid tar det att renovera badrum?

Badrummet storlek och önskad design påverkar tidsåtgången men vanligtvis tar en badrumsrenovering ett par veckor. Kontakta oss gärna för tydligare information utifrån dina önskemål.

Vad bör man tänka på när man anlitar och skriver avtal med en entreprenör?

Vi är noggranna med att våra kunder känner sig trygga när de anlitar oss för plattsättning, renovering eller andra byggprojekt. Tydlig kommunikation och skriftliga avtal är en självklarhet för oss. Vi går tillsammans igenom vad som ska utföras, val av material, tid för arbetet samt pris och betalningsvillkor. Ett noggrant utformat avtal minimerar risken för oenigheter. Vi har erforderliga försäkringar för vår och våra kunders trygghet.

Plattsätteriet samarbetar med Göran Golv i Uppsala

Samarbetspartner